Tidligere NAF Klubber og NBF

Norges Bilsportforbund (NBF) åpner for at tidligere NAF-avdelinger og NAF Motorsportklubber kan reorganisere seg utenfor NAF og få en direkte tilknytning til NBF fra 1. januar 2017.

Norges Bilsportforbund beklager den situasjonen tillitsvalgte, frivillige, førere og ikke minst avdelinger/klubber tilsluttet NAF har kommet i etter NAF Hovedstyres vedtak om at NAF skal trekke seg ut av norsk bilsport fra 1.1.2017.

Les også: NAF og norsk bilsport

NBF arbeider etter visjonen «bilsport for alle» og har derfor i denne omgang vedtatt en ekstraordinær ordning for at alle som tidligere har vært tilknyttet NAF fortsatt skal kunne være en del av norsk bilsport, uten å måtte tilknytte seg en annen hovedorganisasjonen (KNA, NMK eller Amcar).

Det vil derfor bli innført en midlertidig ordning der eksisterende NAF-klubber kan omorganisere seg i nye klubber og få en direkte tilknytning til NBF med alle lisensrettigheter både for arrangement og førere. Førere som berøres kan ta kontakt med sin nåværende NAF-klubb for å forhøre seg om planer for denne.

Det presiseres at denne ordningen kun vil gjelde for klubber/avdelinger som i dag er tilsluttet NAF. Det vil også bli stilt krav til at de skal ha navn der et stedsnavn skal knyttes til Motorsport, og stedsnavnet skal komme først. For eksempel «Lifjord Motorsport».

Det sendes informasjon om ordningen til alle registrerte NAF-avdelinger/klubber hos NBF. Klubber som ikke mottar slik info automatisk kan henvende seg til hege.kihlgren@bilsport.no

Klubber som ønsker å organisere seg på denne måten må gjøre det i løpet av 2017.

Comments are closed.