Strålende Juniorfestival, helgens løp ble en suksess

Det var en fornøyd Elling Blakstvedt, leder i NAF Ringerike Motorsport, som kunne konstatere at Eggemoen er et sted gokartførere fra hele Sør-Norge ønsker å ta turen til. – Vi har arrangert juniorfestivalen gjennom mange år, og til litt forskjellige tider på året, forteller han.

Langveisfarende: I år deltok 88 startende, mot 44 i fjor. Det er klubben veldig fornøyd med.

– Her har vi hatt folk fra Sørlandet, fra Førde og fra Østfold og Vestfold, for å nevne noe.  Anlegget på Eggemoen har falt i smak hos tilreisende deltakere. – Vi får i hvert fall god respons, sier Blakstvedt.

God aktivitet:   I NAF Motorsport Ringerike er det en kjerne som er mye i aktivitet, og reiser rundt på stevner i Norge.  – Vi har treninger her hver onsdag og lørdag, og har skaffet oss to rekrutteringskarter for de som vil prøve seg, men som ikke vil kjøpe gokart ennå, sier Blakstvedt.2

Vi har mange aktive ute på stevner gjennom hele sommersesongen. Det er veldig vanlig at utøverne går over på større kjøretøyer etter hvert; for eksempel startet Marius Aasen karrieren hos oss, sier Blakstvedt

Ivrige 13 åringer i klubben : To av de unge motorsporthåpene er 13-åringene Didrik Johansen og Christian Bilden.  – Vi er her to ganger i uka for å trene, forteller de.  – I dag gikk det ganske greit, konstaterer Christian, som begynte bra, men falt litt ned på listene utover dagen.   – For min del har det egentlig gått ganske dårlig, slår Didrik fast.  – Det er moro å kjøre gokart. Jeg har kjørt i seks år, forteller Christian. Didrik er litt ferskere i gamet, og har to sesonger bak seg. – I år er vi i ny klasse, og får kjøre 125 kubikk. Det er tøffere å hevde seg, men morro, sier det to 13-åringene.

 

Comments are closed.