Pressemelding fra Emil Antonsen Motorsport

Emil Antonsen 19 år går en meget spennende gokart sesong imøte, med nye utfordringer både i Norge og i utlandet.

fabrikkteamet til DR Racing Kart har så stor tro på Emil at de har gitt han et tilbud om å kjøre en av verdens største gokart serier World Series of Karting 🙂

Dette er det høyeste man kommer når det gjelder serier i gokart, og teamene tar kun med seg de beste sjåførene til disse løpene.

Derfor er det veldig gøy at teamet har så stor tro på meg,forteller Emil.

Også i Norge blir det forandringer for årets Norgesmester etter å ha kjørt i i teamet Prokarting iår blir det å kjøre i eget team i Norge fremover.jeg har lyst til å kjøre for meg selv neste år, og jeg følte at det vi fikk i det teamet kunne vi fint klare selv, kan Emil fortelle.

Selv om Emil ikke er noe stort team i Norge, så er fortsatt målsetningen å forsvare Norgesmesterskaptittelen og vinne alle løpene han kjører i Norge. Det var en helt syk følelse å bli Norgesmester, det har vi jobbet for i mange år. Jeg føler faktisk at jeg har større sjanser for gull neste år i eget team for nå kan jeg slappe mere av i vante omgivelser, sier Emil.

Hovedmålet for 2013 sesongen er ikke bare å forsvare NM gullet, men også å forsvare sølvet i Verdensmesterskapet og revansjere et dårlig Europamesterskap. Ingen av banene disse løpene går på er nye for nittenåringen. jeg kjenner banene godt, og hvis vi jobber like hardt som i år er jeg sikker på at neste sesong blir like bra, om ikke bedre kan en meget entusiastisk Emil Antonsen fortelle.

Vi ønsker Emil lykke til neste sesong.

 

 

Comments are closed.