PA Group inviterer til treningsleir på Adriabanen uke 8 og 9 2016

Adriaanlegget er et fantastisk anlegg som både har en av Europas råeste Gokartbaner samt en veldig flott racerbane på størrelse med Rudskogen. Anlegget er nøye valgt med tanke på at Italia er Gokartens ”hjemland” samt en totalpakke som ikke noe annet sted i Europa kan måle seg med.  http://www.adriaraceway.com/

Tanken med turen er å gjøre vinteren litt kortere for alle ”petrolheads” og gi hjelp samt support for både hobbyføreren og til de som vil ut i den store verden etter hvert. Teknisk og kjøremessig kompetanse samt tips vil bli ivaretatt av Kåre Thunem og Per Anders Johansen til de som ønsker det, for vi tilbyr også baneracing i form av Shortcar.

Det vil bli tatt med 2 Shortcar Banditbiler som er til utleie for et eller flere pass. Når det gjelder racing (Shortcar) vil dette i hovedsak skje i uke 9, mens i Gokart er det full gass begge uker.
Anlegget har hotell/rom på banen over pitbokser og de koster EUR 80 pr rom (2 pers) Når det gjelder restaurant finnes også det på anlegget og vi vil arrangere et par grillaftener der vi koser oss på vanlig måte som når vi er på løp hjemme i Norge.

Opplasting vil være onsdag 17/2 kl 18 på Lørenskog rett nord for Oslo. For de som kommer langsveisfra så har vi mulighet til å mellomlagre utstyr fra helgen før. Utstyret vil være på plass i Italia søndag 21/2. Lossing i Norge 8/3, men for de som ikke har mulighet til det kan utstyret mellomlagres frem til helgen 12-13/3.

For de som ønsker å sikre seg dekk må dette forhåndbestilles på shortcar@shortcar.no slik at disse blir med, men vanlige slitedeler vil vi ha samt selvfølgelig noen ekstra dekk både til stor og liten kart.
Vi har plass til ca 20 Gokartdeltakere og ca 10 Shortcardeltakere da vi benytter oss av en semitrailer som tar utstyr i to etasjer. Antall deltakere Gokart/Shortcar vil kunne variere ut ifra interesse fra den ene eller andre grenen.Pris for frakt inkl tolldokumenter er på kr 3000.- +mva for Gokart og kr 6000.- + mva for Shortcar.

Hvordan reise til Adria?Det rimeligste er fly med Ryanair fra Rygge til Milano samt leiebil derfra. Priser her er fra ca kr 1000.- og oppover tur retur.

Sosialt:Turen skal også ha sosiale muligheter for de familiemedlemmer som ønsker det (vet allerede at det blir en gjeng i dette segmentet ) og Venezia samt Milano er fine steder å besøke. Så har vi jo også Ferrarimuseum/anlegg ikke langt unna.

For de som ønsker å sikre seg en plass, ta kontakt snarest med Per Anders på 952 10185 for bindende påmelding.

 

 

Comments are closed.