Ny norsk importør av DR Racing Kart

Gravdahl Motor overtar DR Racing Kart i Norge!

I begynnelsen av november fikk Gravdahl Motor a/s en henvendelse fra Danilo Rossi om å overta DR Racing Kart agenturet i Norge. Etter noen ukers vurdering møttes Svein Gravdahl og Danilo Rossi i Milano 6 desember. Resultatet ble at Gravdahl Motor a/s overtar som ny hovedforhandler for DR i Norge.

Svein Gravdahl sier om Danilo Rossi: Det som imponerte mest ved Danilo Rossi var hans åpenhet og vennlighet. Alle kjenner hans bakgrunn som 5 ganger verdensmester i gokart, men det avgjørende var at han ikke bare leder, men også aktivt jobber med utviklingen av sine chassier. På spørsmål omkring tekniske problemstillinger hadde han svar og løsninger på rede hånd, og løsningene var allerede implementert i 2014 modellene.

Rossi kom også uoppfordret med forslag til effektivisering av samarbeidet mellom DR og Gravdahl Motor som ikke bare gjalt DR, men også andre italienske produkter GM representerer og importerer fra Italia. Dette muliggjøres av Rossis utrolige nettverk og gode navn og rykte der nede.

Gjennom DR systemet vil Gravdahl Motor få tilgang på topp motorer i internasjonale klasser, som tidligere ikke har vært like lett tilgjengelige.

Interesserte kunder vil også kunne få tilbud om test av chassier ved fabrikken nær Roma nærmest gratis, kun med betaling av slitedeler som dekk etc.

Vi vet at mange førere ønsker å kjøre samme kart som Emil Antonsen ble Europamester med i 2013, og Gravdahl Motor planlegger bl.a. å starte et Juniorteam for de aller yngste i klassene Cadetti, Mini og Junior 60.

Ta derfor en prat med Svein Gravdahl på telefon 932 34025 eller send en forespørsel på mail til sg@rotax.no.

Det føres også gode samtaler med Tor Steinar Aamodt for å finne ut om man kan finne samarbeidsformer for fremtiden. Dette tror vi vil lykkes.

Hva med Birel? Gravdahl Motor fortsetter selvsagt med Birel til glede for våre flere hundre Birelkunder. De siste 4 år har vi solgt 114 nye Birel chassier i Norge.

Da gjenstår det bare å ønske Dere alle en Riktig God Jul og Godt Nyttår. Vi snakkes og sees snart.

Med vennlig hilsen

For Gravdahl Motor AS

Svein Swift Gravdahl

Comments are closed.