NMK Tryg Raceweekend 5. – 7. mai

Årets komplette motorsport begivenhet! NMK ønsker alle motorsport entusiaster velkommen til raceweekend på Rudskogen 5-7 mai. Går du i tillegg med en motorsportspire i magen og vil se nøyere på og få informasjon om hvordan du kan starte med denne sporten? Kom til Rudskogen. Det vil bli trening, testing, show og løp hele helgen. Søndag vil det også bli arrangert gokartskole for barn og unge.

Raceweekend går av stabelen på Rudskogen motorsenter i regi av NMK (Norsk Motor Klubb) og Tryg forsikring er med som vår hovedsamarbeidspartner. Borg MC vil også være med på arrangementet som en god samarbeidspartner og vise frem  og tilby noen av sine sykkelaktiviteter på deres bane.

Ønsket vårt for helgen er å få vise frem hva motorsport har og by på i trygge og sikkerhetsmessige former og omgivelser og samtidig skape en sosial helg for de motorsportutøvere som ønsker en helg med kjøring.

NMK Raceweekend 2017

Dette er kanskje noe for deg og familien? Ta turen til Rudskogen, vi gleder oss til å se akkurat deg der om du er utøver, familie, mekaniker, motorsportentusiast eller annet. Alle er hjertelig velkommen! Det vil rett og slett bli en helg med fart, eksos ,svidd gummi og masse sosialt. Vi forsøker å gjennomføre  årskontroll for ditt hastighetskjøretøy  denne helgen. Mer info kommer.  Vi ønsker og vise akkurat deg hva motorsport har og by på. Det vil bli mulighet for event kjøring samt utstilling av mange tøffe biler.

Det vil bli kjøring på Norges tøffeste asfaltbane!

Noe av det du kan se på Rudskogen denne helga er: Burningshow, offroad oppvisning, street legal, flere grener  baneracing, bilutstilling, driftingshow , rallycross, rally, gokart, motocross, enduro…. Mer kommer.

Vi vil ha med dere alle som har nese og hjerte for samme interesse!

Vi forsøker også å legge opp til kveldsaktiviteter i depoet.

Har du innspill for denne helgen, et kjøretøy du gjerne vil vise frem eller har et spørsmål til oss, ta kontakt;

Heidi Engedal- heidi@nmk.no

Charlotte E.Karlsen – charlotte@nmk.no

Tlf: 33776777

Program for helgen, tilleggsregler og påmelding kommer innen 1 april.

Comments are closed.