NM / NEZ Rudskogen

NM i Gokart på Rudskogen var også tellende som nordeuropeisk mesterskap (FIA NEZ Championship) med deltakelse fra alle nordiske land pluss Litauen. Bortsett fra i klassen KF2, der det ble finsk seier, ble alle klassene vunnet av norske utøvere. De fire Norgesmestrene ble dermed også NEZ-mestere.

Dennis Olsen, som egentlig satser på Euroserien i Formel Renault, ble historisk da han sikret seg sitt femte NM-gull på rad. Han vant den raskeste klassen KZ2 uten å være truet verken i prefinale eller finale, og er altså den første utøver i norsk bilsport som har tatt NM-gull i gokart fem år på rad. 14 år gamle Henrik Bøckmann fra KNA Varna imponerte også stort ved å vinne både NM og NEZ i et sterkt felt i KF3, den klassen som hadde sterkest internasjonal deltakelse i stevnet.

I Formel Rotax var Martin Ellegård fra KNA Varna i en klasse for seg, mens Ruben Kverkild fra KNA Midt Norge tok sølvet. Formel Yamaha bød på NM-helgens store underholdning. Fem førere kjempet besatt i 25 runder i finalen og stillingen skiftet hver eneste runde. Til slutt ble det Robin Wessel Boge fra NMK Bergen som trakk det lengste strået og krysset mållinjen 11 hundredeler foran Birk Solevåg fra KNA Klepp