Mini ROK sjåfører kan nå delta fra 8år med D lisens.

Det omfatter baner som vil følge Mini Rok sjåfører som ønsker å bli en del av familien i en alder av åtte Rok. ACI Sport legger ny informasjon om hvordan du kan få en lisens som vil tillate deg å komme på rett spor til 8 år i Mini Rok.
For å gi våre Mini piloter den mest komplette og omfattende, vil dette publiseres under den offisielle ACI Sport:

rokcup

 

D License for kategori 60 Mini fra 2016 faller i en alder av oppføring av åtte år. De vil få License D de som har bestått kvalifiserende testen av andre nivået av Federal Skole Pilot på en av de føderale Regionale Tekniske sentre, eller har allerede hatt lisensen E eller F som et resultat av Pre- Konkurransedyktige Entry Level som er bekreftet i aldersgruppen 6 til 8 år, eller som har deltatt i Karting Summer Camp i inneværende år eller tidligere.

Under det første utkastet listen over plasseringen av de føderale Regionale Tekniske sentre for å gjøre den kvalifiserende test av andre nivå som gjør det mulig å skaffe seg lisens av Grade D fra 8 år. De samme Federal Regionale tekniske sentre er autorisert til å teste kvalifiserende nivå 1 for lisensen grad F (Entry-Level): Mer info: http://www.vortex-rok.com/Italy_championship_dettaglio_news.php?n=Italy&ID_news=1157

 

Comments are closed.