Melding fra Presidenten i CIK FIA

I 2014 tillot CIK-FIA å iverksette tiltak for å forenkle driften av konkurranser samt å redusere kostnadene for alle involverte parter. Balansen av sesongen beviser at dette er riktig retning, og at vi bør fortsette i denne retningen.Han stiller store forhåpninger på effektivt samarbeid allerede i gang med de store produsentene om utarbeidelse for godkjenning av nye motorer i fremtiden for å erstatte den eksisterende KF og KF-Junior motorene. 

De internasjonale kategoriene trengs for å bli attraktiv for de største antall førere i nasjonale mesterskap over hele verden. Dette er et stort problem for sporten vår !

En annen prioritet for CIK-FIA er å gjenopprette god sportsånd under Racing. Utdanning av unge mennesker er et viktig element i tillegg til produksjon av en ny front spoiler med tanke på å møte usportslige holdninger på banen.

I tråd med det arbeidet som gjøres av CIK-FIA,  håper han  inderlig at alle som er involvert i konkurranse karting  ytterligere fører sin innsats i 2015, slik at sporten vår kan vokse som den fortjener, til tross for dagens økonomiske vanskeligheter.

 

Comments are closed.