Mange utfordringer som forventes på Pf

Før sin konklusjon i Sverige i slutten av juli, vil 2015 CIK-FIA European KF og KF-Junior Championship ,flyttes til Storbritannia neste helg for et avgjørende skritt i tildelingen av titlene. Den første konkurransen av sesongen på Portimao brakte sin andel av overraskelser.Usikkerheten hersker om utfallet av løpene som kommer opp hjemme hos britiske Karting, den berømte PF International krets. 10906087_463620763785094_99515990587092628_n

på CIK-FIA internasjonale kalenderen siden 2010, har kretsen grunnlagt av Paul Fletcher i Lincolnshire stadig utviklet seg til å møte dagens standarder. Sporet ble først utvidet til 1382m i 2012 for å legge til en spektakulær crossover med en bro. Infrastrukturen har også blitt brakt oppdatert, og i år i et strategisk skifte det har blitt redesignet for bedre sikkerhet. PF International er nå et fint eksempel på en vellykket blanding av tradisjon og modernitet, berikes av den spesielle sjarmen til den britiske lidenskap for motorsport.

I sports vilkår, hadde Portimao sporet allerede desorientert deltakerne i EM, men i Storbritannia må de vise andre kvaliteter for å lykkes. 125 førere er påmeldt til konkurransen, et tall litt høyere enn ved starten av sesongen. Sjansene for rangering godt i mesterskapet er alltid viktig, siden neddiskontering av de to verste resultater (innledende heat og Final) gir gode muligheter for avbrudd.

Brukt med høy tilfredshet i Portugal, de nye framklednings festene for å begrense sammenstøt er sannsynlig å delta aktivt i den sportslige suksessen fra britiske konkurranse, spiller en svært forventet beroligende rolle.

Til slutt, vil virkningen av konkurransen forsterkes ved valget av PFI for verdenspremieren på den nye motorer som skal homologeres fra 2016.

To britiske sjåfører er i toppen av CIK-FIA European KF Championship etter sine gode resultater på Portimao. Ben Hanley (Croc Kampanjer-TM Racing-Vega) og Tom Joyner (Zanardi-TM Racing-Vega) vil ha hjemmefordel å holde av ønsket om hevn over sine viktigste rivaler. Den italienske Felice Tiene (CRG-Parilla-Vega) inntar en interessant 3. plass, men andre favoritter som Nicklas Nielsen (Tony Kart-Vortex-Vega) og Karol Basz (Kosmic-Vortex-Vega) er nødt til å komme tilbake i posisjon til å bevare sine ambisjoner. Dionysos Marcu (Tony Kart-Vortex-Vega), Hannes Janker (CRG-Parilla-Vega) og Martijn Van Leeuwen (CRG-TM Racing-Vega) har en god hånd å spille i England, som gjør det veldig fort russiske håpe Alexander Vartanyan (Tony Kart-Vortex-Vega).

Den belgiske Kenny ROOSENS (Kosmic-Parilla-LeCont) er overrasket og imponert sine motstandere med sin fart i ledelsen av CIK-FIA European KF-Junior-EM i Portugal. Han vil være målestokken for å slå på PFI. Noen sjåfører er godt posisjonert for å møte ham som Christian Lundgaard (Tony Kart-Vortex-LeCont) og Clement Novalak (Tony Kart-Vortex-LeCont). Andre er desperate etter å komme tilbake i tittelkampen som de fortjener: Logan Sargeant (FA Kart-Vortex-LeCont), Ulysse De Pauw (BirelART-Parilla-LeCont) og Noah Watt (FA Kart-Vortex-LeCont). Men vi må ikke glemme åpenbaringer Portimao eksempel som Caio Collet (Kosmic-Vortex-LeCont), Perdana Putra Minang (Tony Kart-Vortex-LeCont), Felipe Drugovich (Kosmic-Vortex-LeCont) og Sami Worship (FA Kart -Vortex-LeCont).

Comments are closed.