Cup oversikt X30 2015

Nye muligheter !!
I år har dem gjort en ny vri på X30 Challenge. Det vil si at siste løp i X30 Challenge har doble poeng. Dette vil gjøre mesterskapet enda tettere og mer spennende.

KNA Varna Høstfinalen  26.09.2015

Alle som stiller til start i Parilla X30 klassen i et løp hvor X30 Challenge inngår, er med i X30 Challenge.

Det vil bli 8 løp. De 6 beste resultatene teller.
Poeng beregningen er som følger: 1. 20. poeng, 2. 18 poeng, 3. 16 poeng, 4. 14 poeng, 5. 13 poeng, også 12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, ned til 17 plass. Finale runden vil ha doble poeng. Den med mest poeng når alle løp er kjørt er vinneren. Er det noen som har lik poeng sum er det den beste plassering i enkeltstående løp som teller. Er det fortsatt likt er det nest beste resultat som gjelder. Om poeng er likt, og beste plassering er likt etter 8 kjørte løp hvor 2 er strøket, vil det være finale racet som avgjør sammendraget.