Løp og Lær 2018

13.-15. April 2018 – #6 «Løp og Lær»

Løp og lær» arrangeres for sjette gang hos NMK Haugaland – et gokart-arrangement for både nybegynnere og sjåfører som deltar på internasjonalt nivå. Siden dette blir et av de første løpene på nyåret, er det beregnet at det kommer rundt 120 sjåfører til Haugesund helgen 13. til 15. april og totalt over 500 tilreisende.

«En av Norges beste og mest ettertraktede mentaltrenere, Fredrik Brenna Lund, blir med oss hele helgen. Fredrik er en særdeles viktig brikke for flere norske motorsportsutøvere, både nasjonalt og internasjonalt, gjennom Norges Bilsportforbunds talentsatsing. I tillegg til mental vitamininnsprøyting, kommer han også til å drive fysisk trening på siste kursdag,» sier Frode Lie, leder i NMK Haugaland.

I tillegg blir det tre kjente sjåfører som skal drive kjøreteknisk trening

Løp og lær» er først og fremst lek og moro med fokus på læring, men vi skal også kjøre fullverdig løp på lørdag med premieutdeling om kvelden. «Sammen blir vi bedre,» er NMK Haugaland sitt motto.

«Løp og lær er et godt tilbud til de som vil polere bort vinterens rattrust. I tillegg hjelper de erfarne sjåførene de som ikke er like erfarne, og er på den måten med på å spisse gokart-ferdighetene for seg selv og sine konkurrenter,» understreker Lie.

NMK Haugaland legger selvsagt stor vekt på sikkerhet for sjåførene, og riktig kjøreholdning er derfor tema på alle treninger og i alle konkurranser. Det er også viktig å skape et godt, inkluderende og trygt miljø for ungdommen.

Programmet for «Løp og lær» inkluderer kjøretrening fredag ettermiddag, løp hele lørdag og fysisk trening på søndag. Arrangementet er åpent for alle klasser. For tilskuere som har lyst å oppleve fart og spenning er arrangemanget gratis.

NMK Haugaland ønsker rette en stor takk til NBF Talentutvikling for den støtten vi får denne helgen!

Med Hilsen
NMK Haugaland

Comments are closed.