Junior Kart Tour

Banner Junior Kart Tour_2015

Cupen blir arrangert for klassene Cadetti, Mini og Junior 60 og går over følgende løp i 2015:

NMK Modum og Sigdal – Jonas Wendelborg Bråten’s Minneløp 9.-10. mai

NAF Gokart Vestfold – NAF løpet 30. mai

NMK Kongsberg – Toveis’n, 22. og 23. august. OBS:  2 løp

Det er ingen deltakeravgift for cupen !!  Premiering: Det vil være gavepremier fra Norswed/Dunlop og Stian Sørlie Motorsport som trekkes under premieutdeling på de tre første løpene. På det siste løpet får alle deltakerne en sammenlagtpremie. Lederen i cupen får utdelt en gul ledertrøye ved premieutdelingene.

Beste rundetid i finalene får en grønn sprinttrøye. Alle deltakere får utdelt en blå sponsortrøye ved påmelding 1. gang. Poengene for cupen blir beregnet på følgende måte: 70 (1.plass)-65-62-60-59 osv. Ved utelukkelse i en finale tildeles det 0 poeng. Av 4 tellende løp strykes det løpet med minst poeng. Dersom en ikke har deltatt i et eller flere løp tildeles 0 poeng og et av disse kan strykes. Ved poenglikhet telles antall 1. plasser, deretter antall 2. plasser osv. for å skille ut en vinner basert på beste plasseringer. Arrangørens offisielle resultatlister blir lagt til grunn for utregningen av poengene i cupen og vil også bli benyttet som underlag til utdeling av sprinttrøye ved hvert løp.