Emil Antonsen Motorsport arrangerer gokartskole!

Emil Antonsen som i 2013 ble den første nordmannen til å bli Europamester i gokart, skal nå arrangere gokartskole for yngre utøvere i Håsken, Andebu den 28. Juni. Det er for klassene løps-Cadetti, Mini og Junior 60. Emil og sitt team vil bruke en dag i Andebu for å lære unge og fremadstormende førere noen nye triks, og gjøre dem til bedre gokart-førere. 

Det vil bli personlig oppfølgning, tips til endringer på både kjøreteknikk og på gokarten, og selvsagt mye moro!

Med i prisen er det en Emil Antonsen Motorsport T-skjorte, og vi ber derfor om at det gis med størrelse på føreren når dere melder dere på. Pengene som vi får inn fra dette, går med til å dekke utgiftene med reise til utlandet hvor Emil skal teste før neste sesong.
I år skal også Emil starte et eget Junior Team, med førere Emil og hans team har troen på som de vil hjelpe videre utover i sesongen. På denne gokartskolen skal Emil velge ut to sjåfører, som får være med i dette juniorteamet og får tett oppfølgning resten av sesongen hvis de ønsker det.

Det vil være et tak på 40 deltagere, og NAF Gokart Vestfold sine førere har førsteprioritet på å få være med.
Dette er muligheten din til å lære å kjøre gokart av en Europamester, og de som lærte han å kjøre når han var yngre!

Dato: 28. Juni
Sted: Håsken, Andebu
Pris: 500 kroner
Påmelding: Send mail til terjeflaaten@gmail.com eller SMS 92050873 med navn på fører, klasse, klubb, størrelse på t-skjorte og et telefonnummer vi kan ta kontakt på.

Håper vi ser akkurat deg i Andebu 28. Juni!

Comments are closed.