Eilertsen president i NBF

Finn Eirik Eilertsen (63) fra KNA Indre og Ytre Østfold ble valgt til ny president da Norges Bilsportforbund avholdt sitt årsmøte tirsdag denne uken.

Finn Eirik Eilertsen har nylig fullført en periode på seks år som president i Kongelig Norsk Automobilklub (KNA), og nå tar han over etter Per Madsen som president i Norges Bilsportforbund (NBF).

-Jeg er både stolt og ydmyk over å bli president i NBF. Forbundet og tidligere president har gjort en god jobb i mange år, og jeg ønsker å videreføre det gode arbeidet. Det som blir viktig for oss fremover er å ha mest fokus på den sportslige aktiviteten i styret i tiden fremover. Dessuten ønsker vi å yte best mulig service overfor våre kunder, som er de lisensierte bilsportutøverne i Norge, sier Eilertsen.

Selv har han erfaring som både sjåfør og arrangør i bilcross, som sjåfør og kartleser i rally og som juryformann. Og han er overbevist om at det er Norges Bilsportforbund som er best egnet til å styre norsk bilsport videre.

-Det har vært mye fokus på Motorsportforskriften den siste tiden, og historien viser at NBF har forvaltet mandatet for å håndtere norsk bilsport på en utmerket måte. Slik bør det fortsette, og det er spesielt viktig med tanke på sikkerheten i en sport som innehar en viss risiko. Forbundet har hatt ansvaret for norsk bilsport siden 1932, da KNA opprettet Nevnden for bilsport, og vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å forvalte norsk bilsport på best mulig måte i fremtiden også, avslutter Eilertsen.


Comments are closed.