Dennis Hauger Nr 2 i det Italienske Mesterskapet i sin deputsesong i Italia

11 år gamle Dennis Hauger fra Aurskog med Historisk 2 plass i det Italienske Mesterskapet i sin første sesong i denne tøffe serien. Dennis kjører for Gamoto som er Fabrikksteamet til CRG, som er Verdens største Gokart produsent. Teamet har i år hatt førere fra Norge, Italia, Malaysia, Marokko, Japan Australia og Russland. Serien har gått over 5 løp og regnes som den tøffeste i verden for alderstrinnet 10-13 år, og Dennis er av de yngste førerne. Serien hadde i år førere fra 24 forskjellige nasjoner.

Dennis lå på 2 plass sammenlagt før Finale løpet med 1 seier, 1 annen plass og 1 tredjeplass som beste tellende. Serien er så jevn at det ikke har vært samme vinner på flere løp.

Ofte at de 10 raskeste førerne har runde tider innenfor 0,1 sekund, så konkurransen er beinhard.

Finaleløpet som gikk på Lignano i Venezia startet bra for Dennis med å være raskest i de innledende rundene med 1 plass og 2 plass.

Han startet i beste startspor i første finalen, og tok starten. Dennis og Fusco som vant Mesterskapet reiste i fra feltet og hadde en utrolig fight hele finalen.

Dennis ledet det meste av finalen, men ble sendt en liten tur på gresset i nest siste runde og klarte da ikke å ta igjen de meterne han tapte og ble nr. 2.

Dette gjorde at Fusco sikret seieren sammenlagt og Dennis ble nr. 2.

I andre Finale snur dem rekkefølgen på de 8 beste, og Dennis startet fra 7 startspor. Dennis gjorde også her en kjempejobb og kom i mål som nr 4 etter nok en finale med harde Fighter med Fusco.

Står nå igjen et Stort løp for Dennis i 2014 som er WSK Final Cup 1-2 November på den nybygde Karting banen på Adria Raceway.

Deretter starter forberedelsene for 2015 med samme team og Serie, da Dennis ikke er gammel nok for en større klasse og EM og VM før i 2016. En sesong som blir spennende med den erfaring han har bygget opp gjennom denne sesongen.