Dennis Hauger i toppen i seniorklassen

13 år gamle Dennis Hauger fra Aurskog har etter en formidabel debutsesong i Juniorklassen i 2016 allerede tatt steget opp i senior klassen OK. Han kjørte forrige helg inn til andreplass i det legendariske Wintercup løpet som ble arrangert for 22. gang på South Garda Karting, med hele Verdens eliten på plass. Klassen har i 2017 for første gang åpnet for at førere kan delta fra det året dem fyller 14 år, og teamet valgte derfor at Dennis allerede skulle ta steget opp som Senior fører til tross for sin unge alder.  Dennis kjører nå mot opptil 15 år eldre førere med 10 års erfaring i akkurat denne klassen, og som er profesjonelle førere og har det som levebrød. På startstreken var det hele tre førere med Verdens mester titler i denne klassen.

Dennis viste allerede fra tid kjøringen at han skulle være med i toppen med beste tid i sin gruppe, og fortsatte med å være den raskeste under innledende heat og avsluttet med seier i Super heatet. I finalen kom han ut som nr 2 i starten og overtok ledelsen på runde 7, men ble dyttet ut og falt ned til 4 plass etter har fighting. Men han kjørte seg etter noen runder opp på 2 plass igjen og hadde harde fighter om seieren til målflagget kom.

Så etter en Pangstart i seniorklassen er det allerede til helgen klart for nytt løp i WSK serien i Italia, hvor målet er å klatre ytterligere et trinn på pallen. Dennis skal i 2017 sesongen kjøre over 20 løp Internasjonalt med EM, VM, WSK, DKM (Tyske Mesterkapet) og andre utvalgte løp før sesongen avsluttes i Las Vegas i November.