Bilsporttalentet 2015 Finaledeltagerne er klare

De fem finaledeltagerne i prestisjekonkurransen ”Bilsporttalentet 2015” er klare. To dager i midten av september skal Fredrik Ågedal (19), Aleksander Bjørnstad (16), Thomas Hårberg (21), Henrik Krogstad (17) og Marius Vardeberg (18) møtes til en intens kamp der det ligger 300 000 kroner i potten.Logo 2015

De fem finaledeltagere har alle allerede har hevdet seg i forskjellige klasser og grener de har deltatt i. Noen av dem har også internasjonal erfaring.

Fredrik Ågedal (19) som er fra Konsmo og kjører for den driftige klubben NMK Konsmo, slo gjennom for fullt i 2013 da han vant NMKs landsfinale i bilcross. I fjor fortsatte fremgangen og han ble norgesmester i bakkeløp. I år kjører han rallycross nasjonal i en BMW.
Aleksander Bjørnstad (16) bor på Stange og kjører for NMK Hamar. Han satser hardt i crosskart, en gren som er i vekst i hele Norden. Han har vunnet samtlige NM-runder i klassen 250 ccm så langt i år.

Thomas Hårberg (21) kommer fra Verdal og NMK Verdal/Levanger. Han starett med bilcross i en alder av 15 år og har høstet mange triumfer. I år kjører han rallycross og leder NM i supernasjonal inntil 1600 ccm etter halvkjørt sesong.

Henrik M. Krogstad (17) kommer fra Langevåg og Ålesund-klubben KNA Nordvest. Han er et produkt av det gode gokartmiljøet som har vært i denne klubben i mange år. Henrik startet allerede som 7-åring. De tre siste årene har han kjørt baneracing i klassen Seven Racing. Han ble norgesmester i fjor, og når kun to løp gjenstår i år ligger han på andreplass kun to poeng bak lederen.

Marius Vardeberg (18) kommer fra Kongsvinger og NAF Motorsport Vålerbanen. Han startet med gokart, men gikk raskt over til crosskart der han han har mange triumfer. Han har vunnet både svenske og norske mesterskap, og i år har han også testet rallycross som han vil satse på for fullt fra neste år.

Comments are closed.