Kvinner i Motorsport og Karting !

Kvinner i motorsport kommisjonen FIA gjennom 4 år, ledes av Michele Mouton har jobbet for å fremme kvinners tilgang til allenivåer innen motorsport. Førere, ingeniører, ledere og teknikere etc. Det er ingen spor av skjevhet i » Kvinner i Motorsport Kommisjonen» som konkurranse…det gir heller ingen gratis pass for seieren. De er der for å støtte kvinner som vil være bedre enn sine mannlige kolleger.

The WMS  AIMS er for å hjelpe alle å bli godkjent på alle nivåer av motorsport (drivere, funksjonærer, ingeniører eller lagledere). For nå den mest effektive Kommisjonens rolle , var påvisning av unge kvinnelige talenter. Vi prøver å gi dem assistanse i å koble hovedsakelig med et nettverk av kontakter av sponsorer og samarbeidspartnere, i tillegg til et økonomisk bidrag. Innen bil, er samarbeid med Volkswagen en konkret handling som gjør at unge sjåfører vil bli tilbudt ett femtinitti sesonger i Scirocco R Cup, kjører Den serien med det eksotiske og prestisjetunge DTM. Ytelse på banen er ikke den eneste kriterier. Holdningen og tankesett samt également tas i betraktning som FIA president Jean Todt er ivrig på vår nærhet til handling for Road Safety. Vi må kjenne vårt arbeid og markere vellykkede kvinner i motorsport: De er mange flere enn vi forestille seg i et svært manns tilsynelatende verden »

«I nært samarbeid med CIK, vi-har små gokart syklistene fulgt de siste årene, de pengeinnsamling bilsportforbund for programmer. Etter svenske Lina von Schedvin i 2012  Adeline Forsvarlig fransk i 2013, den 13 år gamle spanske sjåføren Marta Garcia har valgt som dette Årets FIA Kvinner i Motorsport-støttede driveren for CIK-FIA Karting Academy Trophy.  »

Marta Garcia Begynte karting på ni år og begynte konkurrere i alderen 10 år,  i løpet av de siste tre årene har hun konkurrert mye av nasjonale og internasjonale løp. I 2013 og 2014,  fikk hun i andre plass i det spanske mesterskapet er KF-Junior kategori, den første jenta til å oppnå prestasjon slik finish. Hun Scoret niende plass i 2013 CIK-FIA KF Junior Super Cup. Hun er i sitt andre år i Junior kategori og KF-har-blitt valgt som en offisiell føreren av Zanardi Strakka Racing Team. Hun endte på 14. plass i 2014 CIK-FIA Karting Academy Trophy.

Comments are closed.