FIA / NEZ Kalender 2014

Det er mye aktivitet i NEZ sammenheng i år, Mesterskap og Cuper er på kalenderen for de som vil prøve seg i våre naboland Danmark og Sverige.

FIA-NEZ Karting Cup går over tre helger, totalt fire løp, for klassene KF2, KF3 og KZ2. Først ut er Danmark allerede 26. og 27. April i København, hvor finalene både lørdag og søndag teller i sammenlagtresultatet. Deretter er det ett løp på Elverum og avslutning i Gøteborg under Göteborgs Store Pris i september.

FIA-NEZ North European Karting Championship, eller Nordisk Mesterskap som vi kaller det, går sammen med NM på Rudskogen i August. Det er også her CIK klassene KF2, KF3 og KZ2, som inngår i mesterskapet. Regn med mange deltagere, dette mesterskapsløpet har vært stort de siste to årene når det ble kjørt i Sverige sammen med SM.

I tillegg er det satt opp en North European KF Cup, arrangert av Norwegian KF Junior Team. Tilsammen seks løp teller i serien som er åpen for klassene KF2 og KF3.

Oppdateret FIA-NEZ Kalender kan de hente her: FIA-NEZ Karting Calendar 2014