Populær testdag for Junior 125

18 førere i alderen 12 til 15 år fikk sin første prøvetur i den nye Junior 125 klassen på lørdag. KNA Oppland stilte banen til rådighet for NBF, i samarbeid med Norswed AS og Energy Norway AS.
Dem ser en økende interesse for klassen og lørdagens prøvekjøring, ga enda flere muligheten til å ta en nærmere kikk på både motoren og de to chassis merkene som var tilgjengelig (Kosmic/Tony Kart og Energy).

Som sagt var det atten spente førere som fikk hver sin test kjøring, ca. 5 minutter hver seg, og det var mange brede smil å se !

Dem kjører en ny testdag på Kongsberg lørdag 22. August, etter at finalene er kjørt på lørdag og frem til premieutdeling. Dersom dem ikke rekker å kjøre alle før premieutdeling, fortsetter dem etterpå. Det vil bli lagt ut en liste i sekretariatet hvor de som vil være med skriver seg opp. Dem regner også med at det er flere karter tilgjengelige fra forhandlerne slik at enda flere får kjørt og testet ulike kart-merker. (Husk minimumsalder 12 år).  På bildet er det Simen Lille-Homb (Kosmic) og Jonas Grandum Spangen (Energy) som venter på klarsignal.

J125

Comments are closed.