Hett for Shortcar på Kinnekulle Ring i helgen

Denne helgen dro Shortcar-gjengen til Sverige og Kinnekulle Ring for en ny NM-runde i racing. Med en temperatur på godt over 30 grader ble det hett med ullundertøy og trelags kjøredress. Gutta leverte uansett og det ble mye spennende og bra racing.

I tidskjøringen var det Sivert S.Johansen (NAF Nordre Vestfold) som hadde raskeste tid (51,670) og startet derfor i Pole Position i finalen. Sivert holdt teten fra start til mål og vant suverent. På plassene bak kom Martin Barry-Berg (NAF Motorsport Ringerike, og Rune Hansen (NMK Elverum).

I andre finale var det Frode Kveldstad (NMK Orkla) som hadde pole position, da de 7 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Sivert S.Johansen hadde altså 7.startspor.

Det ble en utrolig underholdende finale, med tett og fair racing fra start til slutt.

Martin Barry-Berg kjørte seg fra 6.startspor og opp til seier. På andre plass kom Rune Hansen og tredjeplassen gikk til Sivert S.Johansen.

I 600-klassen ble det også satset og kjørt det remmer og tøy kunne holde. I første finalen var det Johan Lindstrøm (KNA Vålerbanen) som stakk av med seieren, foran vår gokartfører June Malin Jahnsdatter Blad (KNA Varna) og vår gokartfører Stian Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike). I finale nr 2 var det June Malin som inntok førsteplassen, mens Johan Lindstrøm kom på andre og Stian Frydenlund på tredje.