Fortjenstmedalje til Jorunn og Tore Ingebretsen

Norges Bilsportforbund har tildelt ekteparet Jorunn og Tore Ingebretsen fra KNA Varna i Østfold forbundets fortjenstmedaljer for sin enorme innsats for både sin egen klubb og norsk bilsport.

-Jorunn og Tore Ingebretsen er selve symbolet på den enorme dugnadsinnsatsen som er nedlagt av medlemmene i KNA Varna gjennom mange år. Deres utrettelige innsats har gjort at klubbens gokartbane nå fremstår som den aller beste i klassen og klubben er mer veldrevet enn noen gang. Det er mange, langt utenfor klubbens og Østfolds grenser, som har mye å takke Jorunn og Tore for. Ekteparet fikk utmerkelsen av Generalsekretær i NBF under åpningen av den nye banen.

ingebretsen-16-09-17-580x391

Varna Kart Ring har vært den ledende arenaen for gokartsporten i Norge helt siden banen ble innviet i 1982. 34 år senere er banen etter den siste utvidelsen og oppgradering kanskje den flotteste av alle i Norge. På de siste 10 årene er det bygget et flott klubbhus på over 500 kvm på anlegget og et moderne dommertårn over tre etasjer. I disse dager tas den nye banen i bruk, og anlegget fremstår nå som et praktanlegg. Det er investert 14 millioner kroner i anlegget i denne perioden, i tillegg til dugnadsinnsatsen som også kan verdsettes til flere millioner. Til tross for investeringene er KNA Varna en gjeldfri klubb.

-Det er vanskelig å motivere til dugnadsinnsats i dag, men i KNA Varna lever dugnadsånden. Mye takket være Jorunn og Tore som er ildsjelene både i klubbens styre, i alle arrangementer og ikke minst på selve baneanlegget. For Bilsportforbundet er det viktig å vise takknemlighet overfor frivillige og det er neppe noen som har fortjent fortjenstmedaljer bedre enn Jorunn og Tore, sa Raknerud videre.

 

Comments are closed.