Dennis Hauger fortsetter å imponere i Italia !

Etter å vært suverent best så langt i sesongen fortsetter han med imponerende resultater.

Serien Dennis kjører nå er WSK Super Masters og går over 4 løp, og Dennis ledet sammenlagt etter de to første rundene med en seier og en tredjeplass. Seriens 3. løp gikk i helgen på La Conca i Lecce helt syd i Italia som er banen hvor Dennis hadde sin første seier i Italia i mai 2014, et Internasjonalt anlegg hvor VM skal gå senere i år.

Nok en gang stilte Dennis til start uten å ha deltatt på testen helgen før, hvor de aller fleste konkurrentene deltok. Så det var igjen spennende å se hva Dennis klarte å forberede på kun 4 treningspass på fredagen. Men dette viste seg nok en gang å være uproblematisk, da Dennis var med i toppen allerede fra andre treningspass.

Når lørdagen startet åpnet Dennis med å være suveren på tidskvalifiseringen, og satte for sikkerhets skyld ny banerekord.

Han fikk da beste startspor i alle innledende omganger, og kvalifiserte igjen som nr 1 etter to 1 plasser og en 2 plass i innledende omganger.

På søndagen ble det igjen veldig spennende å tette finaler, men Dennis vant både Prefinalen og Finalen.

Noe som også var morsomt er at vinnerne i de ulike klassen er alle fra Nord Europa denne helgen. Norge, Finland, Danmark og Russland.

Dennis har da tatt en suveren ledelse i Mesterskapet med 260 poeng hvor den sterkeste konkurrenten Mattia Muller fra Tsjekkoslovakia er nr 2 sammenlagt har 180 poeng. Men blir uansett spennende om 2 uker da finalen går på Sarno i Napoli, da det skal kjøres om mange poeng i Finalen.