CIK-FIA Karting Academy Trophy 2014

NBF har også i år reservert plasser i Academy Trophy og dem er klare til å ta I mot søknader fra førere i aldersgruppen 13 til 15 år. Som vanlig har dem én sikker plass, med opsjon for ytterligere en. Sist år var Norge representert med Sindre Johnsen og Torjus Havdal.

Sindre hadde sitt andre år og viste at han var blant de raskeste gjennom hele sesongen, bare uhell gjorde at han ikke var på pallen. Torjus hadde sitt læreår og hadde betydelig fremgang. Slik som opplegget til NBF er, er Torjus egentlig tildelt den ene plassen i 2014. Imidlertid har han valgt å ikke kjøre Academy i år for å satse på KF2 i stedet. Dermed er det åpning for to nye Norske førere i år. Som sagt, én plass er sikret og den andre vil vi få beskjed om på et senere tidspunkt.
Dette en er flott mulighet for å skaffe seg internasjonal erfaring på høyt nivå til en rimelig pris. Påmeldingsavgiften er EUR 2.095,- for alle tre løpene inkludert chassis (Parolin), motor (FIM) og teltplass. I tillegg får alle deltagere kjøredress og hansker fra MIR. Et depositum på EUR 600,- betales ved påmelding og blir tilbakebetalt etter avsluttet serie. Støtteordninger fra NBF Talentutvikling er også med i opplegget.

Søknad sendes til karting@bilsport.no og skal inneholde din Bilsport CV, et enkelt budsjett og en begrunnelse av hvorfor du er den rette til å representere Norge i årets CIK-FIA Karting Academy Trophy.
Søknadsfrist er 14. Februar 2014.

Første løp er på Genk i Belgia 13-15. Juni, neste er Wackersdorf i Tyskland 11-13. Juli og avslutningen er på Sarno i Italia 10-12. Oktober.

Comments are closed.